Over ons

OVER ONS

VitaMarum mondhygiëne is een kleinschalig praktijk en heeft het voordeel dat de lijntjes kort zijn, u een vetrouwd gezicht ziet en daarnaast zijn we rolstoeltoegankelijk.

Annette Overwijk – Mondhygiënist, geregistreerd in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten

Aanwezig: maandag t/m donderdag

Annette is in 1985 afgestudeerd als mondhygiënist aan de stichting opleiding mondhygiënisten te Utrecht.

Annette heeft voordat ze in Marum begon, 14 jaar lang in een orthodontie-praktijk gewerkt. Daarnaast heeft ze in 2001 de aanvullende opleiding tot Kindertandverzorger afgerond in Nijmegen. Verder heeft ze ervaring met de algemene praktijk, heeft ze in 2015 een cursus parodontologie nieuwe stijl afgerond en in 2021 de update hier van. Ze is mede-eigenaar van gezondheidscentrum Vita Marum. “Ik vind het belangrijk dat u een vast gezicht ziet die uw situatie kent. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om kinderen te behandelen en samen toe te werken naar een goede mondgezondheid”

Ilse Dijkstra- Geregistreerd-mondhygiënist, BIG nr. 29929135879, geregistreerd in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten

Aanwezig: maandag en vrijdag

Ilse is in 2020 afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool Groningen maar werkt sinds 2018 al in de praktijk als (paro)preventieassistente. “Ooit werk ik in een praktijk waar ik iedereen van zorg kan voor zien. Zorg van goede kwaliteit waarbij de persoon centraal staat. Waar het niet uit maakt dat we elk halfjaar 10 minuten kletsen over haar zieke man of die ene leuke dag waar diegene naar uit kijkt. Waar de klok wel tikt maar het belang dat iemand met een glimlach de praktijk verlaat veel waardevoller is. Waar ik aan huis kom bij die ene meneer in de rolstoel omdat naar de praktijk komen even niet meer gaat. Ooit is iets waar ik van droom en waar ik elke dag mee bezig ben. De toekomst waar ik aan werk” 

VitaMarum

Gezondheidscentrum VitaMarum bestaat uit meerdere disciplines van paramedici .

Momenteel zijn er in VitaMarum gevestigd:  een mondhygiënistenpraktijk, een fysiotherapiepraktijk, een diëtistenpraktijk,  een  verloskundigenpraktijk en een tandartsenpraktijk.

Al deze praktijken opereren zelfstandig en voeren ieder hun eigen administratie. Ook heeft iedere discipline een eigen telefoonnummer en website.

Voor websites en telefoonnummers van de disciplines in VitaMarum : http://www.vitamarum.nl