Over ons

OVER ONS

VitaMarum mondhygiëne is een kleinschalig praktijk en heeft het voordeel dat de lijntjes kort zijn, u een vetrouwd gezicht ziet en daarnaast zijn we rolstoeltoegankelijk.

Annette Overwijk – Mondhygiënist, geregistreerd in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten

Aanwezig: maandag t/m donderdag

Annette is in 1985 afgestudeerd als mondhygiënist aan de stichting opleiding mondhygiënisten te Utrecht.

Annette heeft voordat ze in Marum begon, 14 jaar lang in een orthodontie-praktijk gewerkt. Daarnaast heeft ze in 2001 de aanvullende opleiding tot Kindertandverzorger afgerond in Nijmegen. Verder heeft ze ervaring met de algemene praktijk, heeft ze in 2015 een cursus parodontologie nieuwe stijl afgerond en in 2021 de update hier van. Ze is mede-eigenaar van gezondheidscentrum Vita Marum.

Ilse Dijkstra- Geregistreerd-mondhygiënist, BIG nr. 29929135879, geregistreerd in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten

Aanwezig: maandag en vrijdag

Ilse is sinds juni 2018 al in de praktijk werkzaam. Eerst als (paro)preventie-assistent en sinds december 2020 als mondhygiënist. Deze opleiding heeft zij afgerond aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Tijdens de opleiding en stages heeft zij ervaring opgedaan in de preventie, parodontologie, kindertandheelkunde, het behandelen van kleine gaatje(s) en halfjaarlijkse controles. Daarnaast heeft Ilse affiniteit met de geriatrie en angstige patiënten.

 

VitaMarum

Gezondheidscentrum VitaMarum bestaat uit meerdere disciplines van paramedici .

Momenteel zijn er in VitaMarum gevestigd:  een mondhygiënistenpraktijk, een fysiotherapiepraktijk, een diëtistenpraktijk,  een  verloskundigenpraktijk en een tandartsenpraktijk.

Al deze praktijken opereren zelfstandig en voeren ieder hun eigen administratie. Ook heeft iedere discipline een eigen telefoonnummer en website.

Voor websites en telefoonnummers van de disciplines in VitaMarum : http://www.vitamarum.nl