Over ons

OVER ONS

VitaMarum mondhygiëne is een kleinschalig praktijk en heeft het voordeel dat de lijntjes kort zijn, u een vetrouwd gezicht ziet en daarnaast zijn we rolstoeltoegankelijk.

Annette Overwijk – Mondhygiënist, geregistreerd in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten

Aanwezig: maandag t/m donderdag

Annette is in 1985 afgestudeerd als mondhygiënist aan de stichting opleiding mondhygiënisten te Utrecht.

Annette heeft voordat ze in Marum begon, 14 jaar lang in een orthodontie-praktijk gewerkt. Daarnaast heeft ze in 2001 de aanvullende opleiding tot Kindertandverzorger afgerond in Nijmegen. Verder heeft ze ervaring met de algemene praktijk, heeft ze in 2015 een cursus parodontologie nieuwe stijl afgerond en in 2021 de update hier van. Ze is mede-eigenaar van gezondheidscentrum Vita Marum. “Ik vind het belangrijk dat u een vast gezicht ziet die uw situatie kent. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om kinderen te behandelen en samen toe te werken naar een goede mondgezondheid”

Ilse Dijkstra- Geregistreerd-mondhygiënist, BIG nr. 29929135879, geregistreerd in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten

Aanwezig: maandag en vrijdag

Ilse is in 2020 afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool Groningen maar werkt sinds 2018 al in de praktijk als (paro)preventieassistente. Ilse heeft veel affiniteit met angstige patiënten en de oudere patiënt in de mondzorgpraktijk. Daarom heeft ze in 2021 nog een cursus angstbegeleiding afgerond en woont ze regelmatig cursussen bij over mondzorg bij ouderen (Geriatrische mondzorg). Verder mag ze als geregistreerd mondhygiënist ook controles uitvoeren wat op locatie goed van pas komt.  “Ik vind het heel erg belangrijk dat u zich vertrouwd voelt, ik neem alle tijd voor u en heb veel geduld. Ik bespreek graag uw wensen en houd daar rekening mee. Daarnaast kom ik ook aan huis als het u (tijdelijk) niet meer lukt om naar de praktijk toe te komen. Ik screen dan op problemen, geeft tips aan u of uw naaste om uw gebit gezond te houden en uiteraard kan een gebitsreiniging op locatie ook worden uitgevoerd”

 

VitaMarum

Gezondheidscentrum VitaMarum bestaat uit meerdere disciplines van paramedici .

Momenteel zijn er in VitaMarum gevestigd:  een mondhygiënistenpraktijk, een fysiotherapiepraktijk, een diëtistenpraktijk,  een  verloskundigenpraktijk en een tandartsenpraktijk.

Al deze praktijken opereren zelfstandig en voeren ieder hun eigen administratie. Ook heeft iedere discipline een eigen telefoonnummer en website.

Voor websites en telefoonnummers van de disciplines in VitaMarum : http://www.vitamarum.nl